Официално представяне на Microlife компресорен небулайзер NEB 10B на Национална конференция за ОПЛ и педиатри в Правец (9-11 октомври)

В хотел РИУ Правец Ризорт, гр. Правец, за шестнадесети път се състоя Националната конференция за ОПЛ и педиатри с международно участие, на тема „110 ГОДИНИ ПЪРВА ДЕТСКА КЛИНИКА”. Конференцията се организира от Клиника по детски болести на УМБАЛ „Александровска”, чийто ръководител проф. Пенка Переновска, е и национален консултант по педиатрия.

Представяне

На конференцията Microlife България представи новия за българския пазар професионален компресорен небулайзер за инхалационна терапия Microlife NEB 10B пред повече от 500 делегати, сред които национални консултанти, шефове на научни дружества, на педиатрични клиники и катедри, общопрактикуващи, болнични и извънболнични специалисти.

Фокусът на конференцията беше диагностиката на бронхиална астма в ранна детска възраст. Микролайф се включи с подробна презентация за инхалационна терапия и в частност ползите от използване на компресорен небулайзер в лечението на различни респираторни заболявания, в т.ч. и бронхиална астма. Освен това посетителите и другите участници имаха възможността да видят как работи небулайзера и да зададат своите въпроси относно неговите характеристики и особености.

Над 50 специалисти взеха участие в анкетното проучване и томболата, организирани от Microlife. Двама медицински специалисти спечелиха медицинска техника от Microlife – д-р И.Станчева (УНГ) от гр. София се сдоби с инфрачервен термометър Microlife NC100, а педиатърът М. Желева от гр.Варна вече може да провежда инхалационна терапия с компресорния небулайзер Microlife NEB 100B.

Компресорен инхалатор Microlife NEB 10B

Компресорният небулайзер Microlife NEB 10B се отличава със своите 3 степени за регулиране на скоростта на разпръскване и размер на частиците, които се използват за лечение на различните части от дихателната система. Смяната на степените се осъществява само с едно движение, което значително улеснява специалистите при използване на инхалатора в клинична среда. NEB 10B има и специална клапа, благодарение на която при издишване намалява образуването на аерозол в чашката и по този начин загубата на лекарсво по време на инхалации e сведена до минимум. Този компресорен небулайзер може да се използва и със специален назален душ Microlife, който позволява, както на педиатрите, така и на младите родители, да се справят бързо, ефективно и безболезнено за детето с хремата и секретите в носа.

Вижте Microlife NEB 10B.

Copyright © 2021 - Microlife България. Всички права са запазени.