Microlife на края на света... в Антарктида

За първи път в историята си, медицинска техника Microlife "стъпи" на леденият континент Антарктида.   Лекарският екип и учени от 24-та Българска антарктическа експедиция се довериха на изключително високото качество на Microlife.

Самоконтрол ООД осигури пълно медицинско оборудване за нуждите на лекарския кабинет и медицинската програма на Българската антарктическа база „Свети Климент Охридски”. Комплектът включваше А 200 Afib, NC 100 и механични апарати.

Медицинска техника Microlife "пропътува" дългия път на полярниците от Рим, Буенос Айрес, през най-южния град в света Ушуая,  и от там с военно-изследователски кораб всички достигнаха до българската база "Св. Климент Охридски" на остров Ливингстън. В продължение на три месеца лекарският екип всеки ден е използвал апаратите за кръвно, за да следи състоянието на 36-те участници в експедицията (участие вземат специалисти в различни области: геология, геохимия, геофизика, метеорология, глациология, биология, медицина).

Това е едно от най - големите предизвикателства за медицинска техника Microlife: да бъде технически издържлива и полезна в най-екстремните условия на планетата! Това е категорично доказателство и гаранция за най-висок клас на точност и надеждност на медицинска техника Microlife!

Екипът на Microlife България (Самоконтрол ООД) се гордее с качеството на медицинската техника, подкрепя и пожелава успех на изключителната мисия! Със своите научни изследвания и принос българските учени да помогнат в запазването и защитата на природата в Антарктика.

За Microlife е чест да се грижи за здравето на хората, които полагат грижи за здравето на Планетата!

Copyright © 2024 - Microlife България. Всички права са запазени.