Впечатлена бях от факта, че AFIB технологията е разработвана в сътрудничество с лекари и е клинично тествана в болнични условия

Впечатлена бях от факта, че AFIB технологията е разработвана в сътрудничество с лекари и е клинично тествана в болнични условия

Генка Палешникова-маг.фармацевт в Аптека Субра

От няколко години познавам апаратите за измерване на кръвно налягане  Microlife с AFIB технология и оценката - не само моята, но и на хората, които са ги използвали е повече от добра. Първото нещо, което ме впечатли, бе информацията, че в създаването им са участвали лекари, че са клинично тествани и имат най – висок клас на точност според стандартите на Британска Лига по Хипертония. За мен като здравен специалист това е доказателство, че при разработването им са били взети предвид съветите и препоръките на медици, които всеки ден са до леглото на болния и познават потребностите на всекидневната медицинска практика.

Предимствата на тези апарати са много.

Те са лесни за използване и позволяват три последователни измервания за медицински точен контрол на кръвното налягане. Разработени са в сътрудничество с лекари, имат 200 измервания памет за стойностите на налягането и сърдечния пулс. А технологията за регистриране на предсърдно мъждене е с изключително висока точност – 97% - 100%. Те буквално спасяват човешки живот!

Всичко това е важно, особена като се има предвид високия риск от инсулт, пред който са изправени хората с този вид аритмия. Спирам се на този факт, защото той е съществен, както е съществено и това, че в последните години хората вече са високоинформирани и  търсят най-доброто.

Чудесно е, че и у нас те имат достъп до най – доброто в областта на медицинската техника! Благодарение на Microlife!

Copyright © 2023 - Microlife България. Всички права са запазени.