Какво предлага Националният сервизен център Microlife за медицинска техника?

Провери апарата си за кръвно? Купи маншет за автоматичен апарат за кръвно? Търсиш чашка за инхалатор? Националният сервизен център Microlife за медицинска техника ще се погрижи за нуждите ви!

Какво предлагаме?

1. Обслужване на механични, полуавтоматични и автоматични апарати за измерване на кръвното налягане Microlife – гаранционно и следгаранционно. При продукти, които все още са в гаранция, моля не забравяйте да носите гаранционна карта/касова бележка!

Профилактика, проверка за точност на апарата, калибриране, подмяна на износени части или цяло устройство са част от сервизното обслужване на апаратите за измерване на кръвно налягане.

В сервиза ни ще намерите и пълната гама от размери маншети.

2. Обслужването на контактни и безконтактни термометри на марката Microlife по време и след гаранционния период.

Към сервизното обслужване се включват проверка за точност, калибриране, замяната на повредени части, компоненти или цял термометър, докато продуктът е в гаранционния си срок.

3. Инхалаторите на марката Microlife също имат гаранционно и следгаранционно обслужване.

В сервизното обслужване на инхалаторите се включва смяната на повредени части, компоненти или апарати, стига продуктите да са в гаранционен срок.

Можете и да закупите консумативи за инхалатори -  мундщуци, маски,чашки и маркучи. На място или с изпращане по куриер.

При техническа възможност се извършва сервизиране и на апарати от други марки. Срещу заплащане (не обслужваме гаранционни апарати на други марки, ако имате апарат за кръвно на друга марка в гаранция, потърсете техен сервизен център първо, а ако не намирате такъв, ще опитаме да ви помогнем с ремонта).

Националният сервизен център е оторизиран представител на Microlife и има право да работи с медицинска техника.

Не носи отговорност, ако попаднете на други сервизни центрове, предлагащи подобни услуги.

Ако се колебаете дали сте на правилното място, моля позвънете на центъра за обслужване на клиенти: 0700 900 65 или вижте адресите тук: https://www.microlife.bg/contacts/. На същата страница ще видите и в кои градове има сервизни центрове. Ако във вашия град няма такъв, можете да изпратите продукта по куриер до централния офис в Пловдив, като предварително се обадите по телефона.

Ако имате въпроси, ще ви консултираме с удоволствие на телефон 0894415157 или на лично съобщение към нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/MicrolifeBulgaria/.

Copyright © 2021 - Microlife България. Всички права са запазени.