Вземи сега автоматичен апарат за кръвно налягане Microlife А3L Comfort, измерващ точно и при аритмия

С настъпването на зимния сезон, Microlife Bulgaria започва кампания за грижа на най-скъпото – сърцето. Само за лимитиран времеви период до края на ноември ще може да вземете Microlife А3L Comfort е на специална промоционална цена от 129 лева! Побързайте да се възползвате от това предложение! Количествата са ограничени. Ето и част от предимствата на уреда:

Microlife A3L Comfort e електронен апарат за кръвно. Той е с вградена PAD технология, която позволява точно измерване на кръвното налягане, дори при наличието на аритмия. Ако по време на измерването, апаратът засече наличието на аритмия, то благодарение на знака за нея, вие ще сте предупредени и може да посетите лекар своевременно.

Удобният и компактен апарат разполага и с MAM технология, която представлява тройно измерване за медицински точен резултат. Тройното измерване се случва с натискане на един бутон.

Също така апаратът има IMT режим – измерва кръвното в момента на напомпване на маншета за по-бърза и по-комфортна процедура, особено при хора с голяма обиколка на ръката или непоносимост към процедурата.

Апаратът разполага с памет от 99 измервания с дата и час за двама потребители. Притежава и индикатор за движение на ръката по време на измерване и индикатор за неправилно поставен маншет.

Оставихме най-хубавото за накрая! Апаратът има 11 години гаранция. Да, точно така, 11 години ние сме уверени, че апаратът ще измерва точно вашето кръвно налягане, дори и при аритмия.

Търсете промоционалния продукт в аптечната мрежа в цялата страна.

Copyright © 2021 - Microlife България. Всички права са запазени.