17 Май - предотврати инсулта с AFIB

ПРЕДОТВРАТИ ИНСУЛТА - измервай кръвното си налягане с AFIB на Microlife!

Инициатива, посветена на контрол на хипертония и инсулт, 17 май 2017 година

ВАЖНО:
За всеки, който иска да съхрани здравето и живота си!
За всеки, който взима профилактични мерки срещу повишено кръвно налягане и риск от инсулт.

Най-добрите кардиолози в България и най-добрите медицински технологии в света се обединяват срещу повишеното кръвно налягане като водеща причина за смърт и инвалидност.
На 17 май безплатно измерваме кръвно налягане с медицински апарати за кръвно Microlife, притежаващи технология AFIB.
Те измерват кръвно налягане с МЕДИЦИНСКА ТОЧНОСТ и предупреждават за наличие на предсърдното мъждене.
Предсърдното мъждене е аритмия-основен рисков фактор за мозъчен ИНСУЛТ!

България се включва в световната инициатива "Артериална хипертония като основен рисков фактор за предсърдно мъждене", с огромната подкрепа на: София, Пловдив, Варна, Добрич, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Търговище, Стара Загора, Благоевград

В ИМЕТО НА ЖИВОТА!

На 17 май, от 10.00 до 16.00 ч. на публични места ще са разположени пунктове, където гражданите ще бъдат консултирани от професионални консултанти на Дружеството на Кардиолозите в България и Български Червен Кръст за проблеми свързани с хипертонията и сърдечно-съдовите заболявания. Ще се извършват безплатни измервания на кръвно налягане с медицинска техника A200 Afib Microlife, която по време на измерването регистрира наличие на предсърдно мъждене – най-опасната аритмия, предизвикваща друго тежко усложнение – мозъчен инсулт. Апаратът ВР А200 Afib на Microlife разполага с уникална Afib технология, която регистрира предсърдно мъждене, с точността, сравнима с тази на ЕКГ.

17 май, петък, 10-16 ч.