A6 plus AFIB на Microlife

Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулса

Апаратът за кръвно Microlife A6 Plus AFIB ВР притежава уникалната технология Afib. Благодарение на нея по време на измерване на налягането се засича наличието на предсърдно мъждене. Редица изследвания доказват, че този вид аритмия е сред високо рисковите фактори за инсулт. Ранното диагностициране на предсърдно мъждене помага да се намали риска от инсулт.

Ако по време на измерване, ползвателят на A6 Plus AFIB има предсърдно мъждене, на дисплят ще се появи иконка AFIB. Съветваме ви възможно най-бързо след това да посетите кардиолог, за да започнете правилно и навременно лечение.

С Microlife A6 Plus AFIB може да измервате единично и тройно (MAM режим), което ви гарантира медицински точен резултат и съобщава за наличие на предсърдно мъждене.
При тройното измерване апаратът прави три последователни измервания, за да покаже най-точните данни. Като данните се анализират чрез специален алгоритъм, не се прави средно аритметично пресмятане. Ако данните от трите измервания са твърде различни, апаратът сам прави четвърто измерване, за да гарантира прецизността на показания резултат.

Функцията AFIB e активна и при единично, и при тройно измерване.

Апаратът е клинично тестван със специални групи като диабетно болни, хора с наднормено тегло и бременни.

За своята точност апаратът получава най-висока оценка А/А от Британското Хипертонично общество.
Данните от всяко измерване се запаметяват в апарата. Като той има памет от 99 измервания за 2 ползвателя. Тези близо 200 показания могат да бъдат прехвърлени на компютър чрез USB кабел.

Апаратът разполага с широк XXL дисплей, а ползването му е изключително лесно – поставяте маншета и натискате 1 бутон.
Microlife A6 Plus AFIB разполага с универсален маншет с размер 22-42см – подходящ за голяма част от хората. Апаратът има индикатор за грешно поставен маншет.
Microlife A6 Plus AFIB има адаптер в комплекта, но работи и с батерии (също в комплекта). Апаратът има индикатор за изтощени батерии.
Вземете сега Microlife A6 Plus AFIB с подарък Magnesium 100mg от Jamieson и предпазете себе си от инсулт!

Свързани статии