Технология AFIB на Microlife - за профилактика на инсулт

Може ли апаратът за кръвно налягане да ни предпази от мозъчен инсулт?

Погрижете се за здравето и живота си!

Контролирайте кръвното си налягане с точния апарат
Ново поколение апарат за кръвно налягане BP A200 с AFIB технология на Microlife - засича предсърдно мъждене с точността на ЕКГ и предупреждава за опасност от ИНСУЛТ!
AFIB е единствената в света клинично доказана технология сред медицинската техника за домашен мониторинг, която регистрира аритмията предсърдно мъждене в домашни условия. Тази аритмия е високо рисков фактор за мозъчен инсулт.

BP A200 AFIB на Microlife може да предпази от мозъчен инсулт здрави хора и такива, които лекуват хипертония във всяка възраст.
BP A200 AFIB на Microlife измерва медицински точно артериалното налягане и сърдечния пулс.
Технология AFIB притежава клинични доказателства за скрининг на предсърдно мъждене и одобрение съгласно високите изисквания на MDD (ЕС) и FDA (САЩ)
Повече информация за автоматичен апарат за кръвно за домашно и клинично използване модел BP А200 AFIB на Microlife: https://www.microlife.bg/products/hypertension/automatic/bp-a200-afib/
Вижте препоръките в интервюто на доц. Кирил Карамфилов - завеждащ Отделението по инвазивна кардиология в УМБАЛ " Александровска"

Вижте препоръките в интервюто на доц. Кирил Карамфилов - завеждащ Отделението по инвазивна кардиология в УМБАЛ "Александровска"