Предпази се от инсулт!

С редовни измервания с апарат за кръвно налягане Microlife с AFIB технология.
За 13-та поредна година Microlife Bulgaria e сред организаторите на Националната кампания за измерване на кръвно налягане в цялата страна.
Мотото на кампанията тази година е „Качеството на фокус при оптимален контрол на кръвно налягане“

17 май 2019 (петък), от 11:00 - 18:00 ч.

Инициативата е посветена на контрол и превенция на хипертония и инсулт.

Всеки може да се включи и да разбере дали кръвното му налягане е в нормата, дали има предсърдно мъждене. Последното е сред високорисковите фактори за исхимичен инсулт и може да бъде проследено само с технологията на Microlife AFIB в домашни условия и ЕКГ.
България се включва в световната инициатива "Артериална хипертония като основен рисков фактор за предсърдно мъждене", с огромната подкрепа на:

Патентованата и клинично тествана технология AFIB на Microlife e носител на престижната награда Продукт на година в категория медицинско изделие.
Благодарение на нея, по време на измерването апаратът може да засече наличието на предсърдно мъждене (arterial fibrillation) и да предупреди измерващия.
Честото и навременно установяване на наличие на предсърдно мъждене е ключово за превенция на усложняване на състоянието.
Бъдете здрави с Microlife и заповядайте на 17-ти май в посочените пунктове, за да измерите вашето кръвно налягане с BP A6 Plus AFIB.

Погрижи се за себе си още днес!

Свързани статии